Meimon

Buiten

Heerlijk in de buitenlucht op een prachtige plek oefeningen doen. Zonder muziek, weliswaar, maar met échte natuurgeluiden, zoals wind, vogels, het ruisen van de bomen en wat er zoal nog meer voorbij kan komen. Met lekker weer doen we dat ieder jaar in de lente en zomer. En vanaf mei tot september, toen er binnen geen les gegeven mocht worden deden we dat iedere week, ook bij iets minder weer. Wanneer het niet lekker genoeg is om stil te staan of zitten maken we er een yoga-wandeling van. Wanneer de les écht niet door gaat dan hoor je dat uiterlijk een uur van te voren via de groepsapp of krijg je een telefoontje. Heb je wel een abonnement, maar zit je nog niet in de groepsapp?
Stuur dan een berichtje naar 0628866189.


Heb je je al aangemeld voor de groepsapp?

Tips

  • Kleed je alsof je een wandeling gaat maken. Trek laagjes over elkaar aan en een dun wind/regenjack, simpele sportschoenen en – neem je eigen yoga-matje mee voor het natte gras. Of koop er een goedkope bij voor buiten, want ze kunnen best vies worden, als de ondergrond vochtig is.
  • Eet niet te veel van te voren, maar ook niet te weinig.
  • Aanmelden voor deze les doe je net als voor de andere lessen via de site van GrapefineSports of via de app MyLogiFit (dan heb je wel eerst een abonnement bij GrapefineSports nodig).

Waar?

De plek waar we verzamelen is meestal erg dichtbij huis in de Bernisse.

Op woensdagavond:

Uiterlijk 18.55 uur op de parkeerplaats van de Zuidlandse Hoeve.

Verkwikkend na een hete zomerdag

Op vrijdagochtend:

Uiterlijk 8.55 uur aan de Stompaardsedijk, Zuidland, parkeerplaats bij de Stompaardseplas/”het strandje” (vlakbij Vakantiepark Zuytland Buiten). Daar is altijd wel een plekje uit de wind te vinden.

Klik hier voor een kaartje.

En als het eventjes kan, natuurlijk thee na afloop

“I took a walk in the woods and came out taller than the trees”

(Ik wandelde in het bos en kwam er groter uit dan de bomen)

Veel “bomen” in de zomer

Soms naar het strand

Actief in de wind