Welkom op deze nieuwe plek

Welkom op deze nieuwe plek

Ik ben blij je te verwelkomen in deze nieuwe ruimte. Je kunt jezelf rustig rondleiden en overal een kijkje nemen. Op deze plek vind je voortaan alles wat ik belangrijk vind en wat mij raakt en wat mijn reis waardevol maakt. Om te delen met jullie, mijn yoga-mede-liefhebbers, nieuwsgierigen of overige zoekers naar rust, stilte, en helder water, maar ook naar stromend leven, vol verrassingen, ingehouden adem, ontroering en humor.

Dat veranderende proces maakt alles nóg fascinerender. Hoe stroomt dat leven nou eigenlijk? Hoe beweegt het? Hoe beweeg ik? Wat heeft effect op wat? En wat reageert daar weer op? Alles staat met elkaar in verbinding. En alles wat ik doe, wie ik ben en wat ik voortbreng is een onderdeel van wat ik creëer en zichtbaar maak. En daar ontmoeten we elkaar. Op deze plek en het liefst natuurlijk ook in de Dao Dans Yoga les. En dat veroorzaakt weer iets nieuws. Bij mij. En misschien ook bij jou.

Wordt vervolgd. Tot gauw!